• Електрославчев ЕООД
  • 0888 442 358
  • office@elektroslavchev.com

Поверителност

Благодарим Ви за интереса към нашата компания и нейния уебсайт !

Защитата на данните и по-специално защитата на вашите данни са много важни за нас. По-нататък бихме искали да Ви информираме за събирането и използването на лични данни.

1. Събиране на лични данни

Личните данни са информация, която може да се използва за идентифициране на човек, т.е. информация, която може да бъде проследена до човек. Това включва името, имейл адреса или телефонния номер. Но също така данните за предпочитанията, хобитата, членството или кои уебсайтове са разглеждани от някого, се броят за лични данни.

Като правило можете да получите достъп до всички уебсайтове на Електрославчев ЕООД, без да предоставяте никаква лична информация. Ако вашето име, адрес или други лични данни се изискват в отделни случаи, ще бъдете информирани предварително. Вашите лични данни  се използват, за да направят услугата на Електрославчев ЕООД  възможно най-приятна за вас и да я подобрят.

Ако решите да предоставите на Електрославчев ЕООД лични данни чрез Интернет, напр. кореспонденцията може да бъде обработена или да бъде изпълнена поръчка, с тези данни ще се работи внимателно в съответствие със строгите разпоредби на Общия регламент за защита на данните (GDPR) във връзка с Федералния закон за защита на данните нов (BDSG-нов).

Когато уебсайтът се посети, Електрославчев ЕООД получава данни за използване, които се запазват за целите на сигурността и могат да позволят идентификация (например IP адрес, дата, час и прегледани страници). Тези данни се оценяват от Електрославчев ЕООД, за да се запознаят с поведението на потребителите и да съставят статистика. При всички случаи се спазват високите стандарти за сигурност на Закона за защита на данните за телеуслуги (TDDSG) и Наредбата за защита на данните за телекомуникационни компании (TDSV). Няма лично използване. Запазваме си правото да оценяваме статистически анонимни набори от данни.

2. Право на информация и контакт

Имате право на безплатна информация за вашите съхранени данни и, ако е необходимо, правото да коригирате, блокирате или изтриете тези данни. Моля, свържете се със следния адрес:

Електрославчев ЕООД

Телефон: 0888 442 358

Имейл: office@elektroslavchev.com

Ако поискате от Електрославчев ЕООД да не използва вашите лични данни за допълнителен контакт и / или да ги изтрие, ние ще направим това за вас. Данните, които са абсолютно необходими за обработка на поръчки или за търговски цели, не се влияят от анулиране или изтриване.

Моля, разберете, че ако оттеглите съгласието си, персонализираната услуга вече не може да бъде предоставена, тъй като се основава на използването на клиентски данни.