Elektroslavchev

Пловдив
Стара Загора

Цялата страна

Телефон

+359 888 442 358

Свържете се с нас

office@elektroslavchev.com

Ел.табла под наем

elektroslavchev eltabla pod naem2 e1650897797227

Електрически трифазни шкафове за осигуряване на временно електро захранване ( времянки) под наем

Оборудвани са с дефектно токови защити и задължително захранването към консуматорите става по три- или съответно пет- проводни линии. Те разполагат, както с трифазни, така и с монофазни контакти. Монофазните контакти са тип Шуко, а трифазните тип Евростандарт 16А, 32А и 63А. Оборудвани са с измервателна секция в която може да се монтира електромер. Същият може да остане само контролен, но също така може да се монтира от Електроразпределителното дружество и да се пломбира. Електрическите шкафовете са специално разработени от листова ламарина за използване на открито. Изключително стабилни поради високата дебелина на материала и структурните елементи.

Приложения

Най-често в строителството за осигуряване на ел.захранване по време на строително-монтажните работи. Елтаблата осигуряват захранване както за ръчните инструменти, така и за кулокранове, бетонобъркачки, машини за замазки и мазилки. 

Освен това още:

В цената на елтаблата под наем влизат

Цени


• Вземане от наш склад
7 лв./ден - без монтаж и обслужване
• С доставка, монтаж и обслужване: 11лв./ден

Цените са с ДДС

Call Us For Your Electrical Problems

Всички трифазни електрически шкафове,  които се отдават под наем са фабрично произведени от немските фирми Siemens, Merz  и  Bosecker.

Вземете сега