ElektroSlavchev

Изграждане на нови електроинсталации

elektroslavchev spa hotel sevtopolis

Електричеството играе много важна роля в нашето ежедневие. Толкова сме свикнали с него, че чак не му отдаваме заслуженото внимание. Ежеминутно се използва от всички ни. Дори не разбираме какво високо ниво на стандарт и комфорт на живот ни дава то.

Точно за това е много важно внимателно да планирате своята електрическа инсталация. Необходимо е да обърнете внимание на различни детайли от нея. Ел. инсталацията не включва само кабели, ключове, контакти и осветителни тела. Трябва да се вземат предвид комуникационните линии, антенните кабели и др.

 

Какво трябва да имате предвид при планирането

Знаем, че отнема много опит, за да решите кое къде да се позиционира. Затова преди започването на изграждането на ел. инсталацията ще обсъдим ел. проекта ви и ще уточним какви точно са вашите изисквания и какво е необходимо от наша страна, за да  получите една съвременна и сигурна ел. инсталация. Това е гаранцията за пълно удовлетворение и на двете страни. 

Винаги може да разчитате до 5 годишна гаранция и да си задържите 10% от стойността на проекта, която ще заплатите след 12 месеца.

Ел. инсталация на бъдещето – винаги трябва да обмисляте и как ще ви се развие живота нататък. Дали спалнята може да я превърнете в офис или нещо друго, за да може да се монтират още сега допълнителни захранващи връзки.

Внимателното планиране на електрическата инсталация е задължително условие, за да имате високо ниво на безопасност и оптимална лекота на използване. А комфорта и уюта, който ел. инсталацията създава е допълнителна екстра.

Ние ще бъдем с вас от първият месец на строежа до последният му ден. Буквално до ключ!

Безплатно изготвяне на оферти