ElektroSlavchev

Ремонт на стари електро инрсталации

elektroslavchev wiesbaden elektroinstalation 2

Старите сгради много често запазват духа на предците ни и имат очарователен вид. Но също така тези сгради имат и натрупани проблеми през годините, което влияе на комфорта на живота ни. 

Като се има предвид, че  60% от целият сграден фонд в страната е на повече от 50 години, а в селата и на повече, санирането на тези сгради става задължително. При едно такова саниране има смисъл да се извърши цялостен ремонт – на всички инсталации, прозорци, външни мазилки.

Вашето предизвикателство

Един от проблемите на старите сгради  е електро инсталацията. Това е тази част от ремонта на къщата, която много често се подценява и крие толкова много рискове.

И не на последно място – преди десетилетия съвременните стандарти за безопасност на една ел.инсталация не са взети предвид. Изискванията за сигурност днес са много различни.

elektroslavchev montaj na eltabla edited

Всички изброени по-горе рискове водят до цялостна подмяна на електро инсталацията. А, за да направи такъв ремонт е необходимо електро фирмата или електро техниците да са наясно с всички нови стандарти на електробезопасността. Не само това, но и те трябва да разполагат с всички необходими материали и инструменти ( от стълбата до професионалната прахосмукачка), за да могат по най-бърз и качествен начин да извършат ремонта.

Ние можем да направим това за вас, като ви помогнем бързо и качествено да се извърши ремонта от А до Я и да получите пълен комфорт и уют на живот.

Преди ремонта ще се срещнем на обекта и ще обсъдим какви точно са вашите изисквания и какво е необходимо от наша страна, за да  получите една съвременна и сигурна ел. инсталация. Всеки, който е участвал на тази среща искаме да си тръгне получил отговор на всичките си въпроси. Това е гаранцията за бърз и качествен ремонт и пълно удовлетворение и за двете страни.

Бърз и качествен ремонт на вашата електрическа инсталация от А до Я!

Безплатен оглед и изготвяне на оферта

+359 888 442 358